Kenneth Hansen og Kim Roar Johansen klare for NM

Førstkommende helg er det klart for NM åpning i rallycross på Grenland Motorsenter. Det er knyttet stor spenning til årets startfelt som er det største på lang tid. Det skal kjøres Supernasjonal inntill 1600 ccm, inntil 2000 ccm, inntil 2400ccm og over 2400ccm (Store Super). I tillegg skal Rallycross Junior Cup delta, og det kommer oppdatering på Juniorcup-rx.no utover uka. Forrige uke var Sarpingene Kenneht Hansen og Kim Roar Johansen på Gardemoen for testing etter ombygninger i vinter.

Kim Roar kunne fortelle at han nå hadde invistert i "MPG Light kasse", det vil si en sekventiell girkasse der han kan dra spaken frem og tilbake ved giring. Dette er vanlig i dagens utvikling av rallycross, og flere og flere går over til dette. Kim Roar "var helt i 100", bilen satt som ett skudd i starten. Dette er noe han har slitt med tidligere, å få bilen til å starte skikkelig. Dermed kan gutta i store Super få en uventet konkurrent i år, Norgescup vinneren fra 2011 håper å få kjørt alle NM runder denne sesongen.

Kim Roar Johansen med sin Opel Astra er klar for NM åpningen

Kenneth Hansen som tidliger har kjørt en Ford Sierra RS 500 tok i fjor over bilen til pappa Kjell Arne Hansen som har kjørt i en årrekke. De var også på Gardermoen etter en vinter med mye ombygning av bilen, og Kenneth gleder seg til å kjøre sin Volvo S40 i NM. Det er første året det kjøres NM i denne klassen, tidligere har det vært kjørt Rallycross Nasjonal. Fra 2016 er det nye klasser og dere kan se forhåndspåmelde deltagere til hele NM serien her.

Følg med på Rallycross.no utover uka for flere oppdateringer!

(PS: Vi vet ikke hvordan fremtiden blir, vi er avhengi av annonsører for å holde siden i gang. Men for å få annonsører må vi vise hvor bra siden kan bli igjen. Ta gjerne kontakt dersom noen vil være med å annonsere / ha sponsorplass på denne siden Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).