Supernasjonal med ny klasse i 2016

Det nærmer seg sesongåpning i NM Supernasjonal og Rallycross Junior Cup. Den første runden går av stabelene på Grenland Motorsenter 14.-15. mai, og fullstendig terminliste kan dere se her. Vi har lagt ut NM / Juniorcup-RX samt, RX Lites, EM og VM Rallycross. Dere finner også alt dere trenger vite om NM arrangører under LES MER bak hver enket arrangør (oppdateres fortøpende).

Herbjørn Haug flyr høyt under NM åpningen i Bakkeløp med sin Ford Puma

Robin Slåttekjær (forsidefoto) er en av favorittene i den nye NM klassen, Supernasjonal inntil 2400 ccm. Dette er en klasse som tidligere kun har kjørt Norgescup. Det er mange nye navn i 2016 sesongen, og store profiler som Terje Morstad, Herbjørn Haug og Jonas Dalseth Jacobsen stiller alle med nye biler. Det er flere som satser på å vippe ned Stian Haugan fra tronen, så får vi se om noen har mulighet i år.

Det vil ikke bli oppdateringer fra løp

Rallycross.no vil ikke bli oppdatert fra alle løp og konkurranser 2016, vi har først å fremst satset på å få ut nødvendig informasjon til førere, publikum og media. Dersom noen ser potensialet i å være med som sponsor eller annonsør som dekker driftskostnader vil vi ta en vurdering på engasjementet. Først å fremst kommer vi til å satse på en egen nettside for Rallycross Junior Cup i 2016. Denne siden lanseres søndag 1. mai, følg meg på Rallycross.no

PS: Førerprofiler er gratis for alle forhåndspåmeldte til hele NM serien. Dette legges kun inn for de som sender oss bilder og info (mal er lagt inn for hver klasse). Dersom dere ønsker førerprofil, send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.