Rallycross.no - Info om Bruktbørsen!

SE DENNE OG FLERE ANNONSER PÅ BRUKTBØRSEN!

Rallycross.no har lagt inn en menyknapp for Bruktbørsen der alle som ønsker kan annonsere gratis RX-Biler eller annet motorsport utstyr. Vi håper dere vil benytte dere av denne siden i fremtiden, og det ligger allerede mange biler ute på Bruktbørsen.no

Ny NM arrangør / bane første løpet 2017 (se terminliste)

Det gjennstår fortsatt en VM runde i Rallycross som kjøres 26.-27. november i Argentina, og det er fortsatt spenning om sølvet og bronsen der vi har to nordmenn som er med å kjemper om medaljer. Vi kommer til å lage enkelte reportasjer utover vinteren også, men det er naturlig at det meste av aktiviteten kommer i gang igjen i april når det nærmer seg sesongstart 2017.

Men følg med på Rallycross.no også gjennom vinteren, og vi anbefaller alle å følge oss på Facebook siden vår der det deles nyheter fra Rallycross team gjennom hele vinteren!

Rallycross.no har i 2016 hatt over 100.000 unike brukere og over 2 mill sidevisninger, noe vi er meget godt fornøyd med. Dersom noen ønsker annonse på denne siden er det bare å ta kontakt, se kontaktinfo!

PS: Allerede neste uke (45) har vi en gledelig nyhetsak på gang, følg med på Rallycross.no!

Fartsfylte firmaevent på Gardermoen

Dersom deres firma planlegger et kick-off, kundeevent eller salgsmøte etc kan Motorsport Event tilby fart og spenning kombinert med sosialt samvær. Motorsport Event tilbyr "bilcross på tid", et konsept som har slått bra ann i markedet. Alle elsker å kjøre våre biler, les mer på hjemmesiden (trykk på bilde)!

Vi tilbyr julelunsj med aktiviteter i hele vinter!