Endelig tilbake i egen Rallycross bil etter fire år!

Veien har vært lang og ventetiden har føltes uendelig. ENDELIG! Nå i høst har Hans-Anders Brænden kunne sette seg bak rattet i sin egen Rallycross bil, en nyinnkjøpt Ford Puma. Hans-Anders kjørte sin foreløpig siste sesong i 2012, da tok han bronse i Rallycross Junior Cup, året før tok han sølv. Fire år etter har han kjøpt sin egen Supernasjonal bil som han skal delta med i Klasse 2 i 2017. Han har testet den flere ganger på Gardermoen Motorpark i høst.

Terje Morstad spådde unggutten fra Brandu en lysende karriere før ulykken i 2012!

På Sundås for snart fire år siden lovet Terje Morstad at dersom unggutten kom seg på beina igjen og tilbake i Rallycross skulle han få prøve "Superbilen", og etter noen runder gikk smilet nesten rundt for Hans-Anders som endelig har fått drømmen oppfylt. Han er tilbake der han trives aller best, bak rattet på sin Rallycross bil. Etter flere år med opptrening har Brænden fått tilbake livet, og gleder seg til å ta fatt på 2017 sesongen.

 

Se video etter den aller første turen i høst, webmaster finner ikke ordene!

Pappa "Olemann" Brænden vil skynde seg langsom, og ønsker at ting går rolig for seg i starten. Men Hans-Anders har allerede vist gode takter med sin Ford Puma på trening. Det viktigste er at han får kjørt litt bil igjen, legger "Olemann" til med et smil. Ulykken som skjedde på julaften for snart fire år siden var nær ved å koste Hans-Anders livet. Han lå flere uker i koma. Men kjempet seg igjennom og har vært med i flere sesonger som mekanikker for kamerater fra Hadeland på Rallycross.

Jeg (Frode Skaar) og Hans Anders kjørte mange runder i Volvo 240 sammen i 2014.

Hans-Anders fikk først kjøre med undertegnede, webmaster på Rallycross.no gjennom Motorsport Event. Han kjørte mange runder i en gammel 240, før han senere skaffet seg egen bilcross bil. Det ble ikke så mye kjøring med denne, men nå har han allerede vært tre turer på Gardermoen med sin egen rallycross bil. I tillegg holdt Terje Morstad, dobbelt norgesmester i Rallycross sin avtale og BMW M3´n ble testet for et par uker siden på Gardermoen.

Terje Morstad fikk også testkjørt Ford Puma´n som Hans-Anders skal bruke i 2017

ANNONSE: Har du lyst til å kjøre selv? - Trykk på bilde for mer info!