Bilbytter og Vilde inn i NM Super 1600

Roger Karlsen har solgt sin Citroën Saxo til Vilde Lindum Fjulsrud fra Vikersund. Karlsen klarte ikke vente lenge før han kjøpte seg ny Rallycross bil, en Skoda Fabia som i 2016 ble kjørt av Knut Øystein Haaland. Bilen er kjøpt uten motor og Karlsen satser på å kjøre full NM sesong i Super 1600. Motoren beholdt Haaland selv til sitt nye prosjekt som er en VW Polo. Espen Isaksætre sin Saxo (bilde over) var også til salgs i høst, men Norgesmesteren fra Flisa fortsetter i NM med denne bilen. Han røper også at det jobbes mot EM i en annen bil, og at det er Super 1600 EM har første prioritet i 2017.

 

Knut Øystein Haaland kjørte Skoda i 2016, men fra 2017 er det VW Polo som gjelder. Han har planer om å ha bilen klar til sesongstart, men innrømmer at det er mye jobb å bygge en rallycross bil. Selv om karosseriet var ferdig da han fikk hjem bilen fra Tjekkia gjenstår det mye arbeid. Haaland gjorde comeback i 2016 og endte på en fjerdeplass i NM etter hard kamp om bronse medaljen som Christoffer Lia tok helt til siste slutt på Momarken Bilbane i NM Finalen.

Vilde Lindum Fjulsrud er mest kjent fra gokart, men har også utmerket seg som kartleser i rally i flere sesonger tross sin unge alder. Ungjenta fra Vikersund satser på å kjøre sin nyinnkjøpte Citroën Saxo i NM denne sesongen. Christoffer Lia har også solgt sin Opel Corsa og den bilen har havnet i Larvik hos Martin Kjær. Lia har foreløpig ikke kjøpt seg noen ny bil, men målet var i utgangspunktet å ta steget opp i TouringCar og han har vært nær ved å kjøpe bil. Nå sier Lia til Rallycross.no at karrieren er lagt på is, men at han skal kjøre noe bilcross.

Følg med på Rallycross.no utover for flere nyheter om bilbytter og nye førere. Følg oss gjerne på vår Facebook side for de siste nyhetene om VM Rallycross / Supernasjonal mm.

Til dere utøvere / team i Supernasjonal.

Dersom dere har nyheter eller info (tips) om bilbytte mm. tar vi gjerne i mot dette. Det vil øke interessen for sporten vår, og kanskje deg selv som person ovenfor potensielle sponsorer om folk får vite at det kjøres et Norgesmesterskap i Supernasjonal. Tips oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi har også bygd opp Bruktbørsen.no der det er gratis å annonsere (vi må ha tilsendt annonser eller linker til facebook annonser så legger vi ut dette GRATIS).

 

Fartsfylte firmaevent på Gardermoen

Dersom deres firma planlegger et kick-off, kundeevent eller salgsmøte etc kan Motorsport Event tilby fart og spenning kombinert med sosialt samvær. Motorsport Event tilbyr "bilcross på tid", et konsept som har slått bra ann i markedet. Alle elsker å kjøre våre biler, les mer på hjemmesiden (trykk på bilde)!

TILBAKE TIL FORSIDEN!