Drømmer om seier i TouringCar på hjemmebane!

Nå er det endelig klart for EM / VM runde i Rallycross på norsk jord igjen. Dette er det fjerde året VM runden arrangeres på Lånkebanen, men EM har det vært helt siden 2011. Den første som vant TouringCar på Lånke var Lars Øivind Enerberg det året han ble Europamester. Etter noen år opphold i klassen kjører han nå for nok et EM gull, men får sterk konkurranse av blant annet hjemmefavoritten Petter Brauten fra Namsos.

SE BILDER TOURINGCAR HER!

Brauten har kjørt bra med sin Opel Corsa som er bygget av en annen trønder, Ole Håbjørg. Petter Brauten tok en overaskende og sterk 2. plass i Barcelona, og han har også en 3. plass fra Høljes i fjor. Nå er drømmen seier, men han vet at det venter et hardt startfelt på Lånke. Det er mange som kjører på "hjemmebane på Lånke" siden dette er den eneste runden for TouringCar i Scandinavia denne sesongen.

Av de norske er det nevnte Enerberg som leder EM, men mange dyktige førere drømmer om seieren på Lånkebanen. Camilla Antonsen stiller også til start på Lånke. Hun og teamet har leid en Citroen DS3 som Fredrik Salsten ble Europamester med i 2015. David Nordgård er tilbake etter den stygge smellen i Belgia sist runde. Fredrik Magnussen kjører også for seier på Lånkebanen. Startliste EM finner dere her!

Nedenfor finner dere alle de norske til start:

#1  Ben-Philip Gundersen - Ford Fiesta Mk6

#2  David Nordgård - Ford Fiesta Mk7

#3  Anders Bråthen - Ford Fiesta Mk7

#4  Kjetil Larsen - Skoda Fabia

#5  Per Magne Røyrås - Mazda RX8

#9  Sivert Svardal - Mazda RX8

#11  Steinar Stokke - Mazda RX8

#12  Fredrik Magnussen - Ford Fiesta Mk7

#15  Camilla Antonsen - Citroen DS3

#78  Kai-Arne Homme - Ford Fokus

#86  Petter Brauten - Opel Corsa

#90  Lar Øivind Enerberg - Ford Fiesta Mk6