Tommy Rutad leder før finaledagen på Lånke!

Denne helgen kjøres det VM runde i Rallycross med Petter Solberg og Andreas Bakkerud på startstreken. Men det er er ikke bare VM klassen som stiller på Lånke. EM Supercar kjøres på 5 av 12 VM runder med en egen klasse og Tommy Rustad har tatt føringen og leder sammenlagt før siste dag. Løpet fortsetter i dag, og alle nødvendige linker (resultater, livetider, tidskjema og radio) finner dere her!

LYTT TIL RALLYCROSS RADIO HER!

Alexander Hvaal ligger som nr 7 totalt etter lørdagens to omganger. Thomas Bryntesson ligger som nr 8, mens Ola Frøshaug og Henning Solberg også er inne i semifinale før søndagens kjøring som henholdsvis nr 10 og 12. Flere norske førerer ligger rett utenfor topp 12, og har mulighet til å kjøre seg inn i semifinale søndag. Kjøringen starter nå kl 10.00, her kan dere se resultater - livetider finner dere her!

Nordmenn klare for semifinale i RX2

RX2 serien er rekruteringsklassen til VM og alle kjører med identiske biler. Her har tre norske førerer kvalifisert seg til semifinale (topp 12), og best av disse er Sondre Evjen fra Hallingdal på en 5. plass. Glenn Haug ligger på en 6. plass, mens en febersyk Simon Syversen har kvalifisert seg som 12. mann inn i finalen. De to siste er begge med i RX Evolution som blant annet driver en Rallycross Skole.

Glenn Haug fra Eidsvoll har kjørt to 4. tider, men hadde kun RWD (bakhjulstrekk) i Q2.

Simon Wågø Syversen fra Hamar er febersyk og har kjempet seg inn i semifinalen