Oliver Solberg har ikke gitt opp kampen om gullet!

Nå er det klar for den fjerde runde i årets RallyX Nordic mesterskap som åpnet på Grenland Motorsenter i Norge. Der vant svenske Oliver Eriksson foran Oliver Solberg og Thomas Bryntesson med henholdsvis andre og tredjeplass. I Arvika var "lille Solberg" helt sjef, og han vant løpet under vanskelige forhold. Men Solberg fikk problemer på Solvalla og da benyttet Thomas Bryntesson muligheten til å stikke i fra i mesterskapet. Thomas vant løpet og leder nå med 12 poeng på Oliver som låner pappas gamle Supercar med over 600 Hk.

LES MER OM LØPET HER!

Brødrene Alexander og Joachim Hvaal stiller i hver sin bil fra Hedstrøm Motorsport

Thomas Bryntesson vant RallyX 2016

Den gang kjøret han i rekruteringsklassen som benytter SuperCar Lites biler. Bryntesson dominerte stort og vant flere løp i denne klassen både i RX2 og RallyX før han denne sesongen debuterte i Supercar. Thomas er et stort rallycross talent og han leder nå serien i sin første sesong etter halvkjørt RallyX. I tillegg har han kjørt bra i EM, men der mangler foreløpig det siste lille for å ta seg helt opp på seierspallen til tross for at tempet er der. Men kampen om gullet i RallyX 2017 er garantert ikke avgjort. Solberg har ikke gitt opp denne kampen!

Hedstrøm Motorsport med fire biler i Supercar

Debuterer i Supercar i Danmark

Ola Frøhaug fra NMK Trøgstad kjørte finale i Høljes under EM runden og tok en sterk fjerdeplass. Nå får han konkurranse av sin klubbkamerat Stene Johansen fra Trøgstad. Johansen har kjørt mye rallycross opp gjennom årene, men nå har han tatt steget videre og kjøpt en Renault Clio fra Walfridsson Motorsport. Det er morsomt at folk satser på Supercar og at RallyX Nordic vokser. For første gang kjøres det løp i Danmark i denne serien, og Ulrik Linnermann er hjemmehåpet. Han kjører til vanlig Super 1600 i EM og drømmer om gullet etter mange sølv og bronse de seneste årene.

Men denne helgen stiller han på hjemmebane i NEZ mesterskapet som kjøres samtidig som RallyX Nordic. Flere norske førerer har deltatt i NEZ opp gjennom årene, men denne helgen er det NM runde i Trønderlag. Sju norske førere deltar i NEZ mesterskapet på Nysum Banen som er finalerunden i NEZ. I klassen NEZ Open som Ola Frøshaug har vunnet 8 år på rad stiller Haldenserne Vidar Moen, Kai Roger Lund og Arnfinn Lund i tillegg til sørlendingen Morten Raen. I klassen NEZ 1600 stiller Kristine Salte til start.

Mange husker hun og Lars Kristian Rosland omtalt som kjæresteparet som reiser rundt i Europa med en sliten transporter. Lina Marie Holt og Ole Henry Steinsholt kjører i NEZ 2000. Guttungen fra Vestfold er allerdede en erfaren motorsport utøver. Han sikret seg NEZ mesterskapet for andre året på rad forrige helg i Crosskart. Steinsholt kjører også Suzuki Swift Cup i England der han kjemper om seieren i dette mesterskapet. Denne helgen deltar ikke SuperCar Lites i RallyX Nordic. Av den enkle grunn av at nesten alle bilene er på vei hjem fra RX2 runde i Canada. Bilene ble sendt i containere.

Ole Henry Steinsholt er bare 14 år gammel og deltar i NEZ på Nysumbanen!

TV SENDING PÅ SVT2 OG HER KL 15.00!

LIVETIDER NYSUM HER!

RESULTATER NYSUM HER!

Link til arrangøren i Nysum!

RallyX Nordic Facebook side (oppdateres)!

NM Rallycross Melhus følger du her!