Følg VM runden i Rallycross fra Frankrike her!

Nå er det snart klart for VM runden i Frankrike, der interessen er enorm for Rallycross sporten. Sebastién Loeb er hjemmefavoritt, men PSRX Volkswagen Sweden har vist seg å være meget sterke i årets sesong. Johan Kristoffersson styrer mot sin første VM tittel, og Petter Solberg ligger på andreplass. Mattias Ekstrøm som vant de tre første løpene i år leder nå DTM mesterskapet etter at han sto over Høljes som kolliderte med en DTM runde. Loeb og Timmy Hansen ligger på henholdsvis fjerde og femteplass.

LES MER OM PSRX VOLKSWAGEN SWEDEN HER!

Andreas Bakkerud ligger på sjetteplass i mesterskapet. Han tok bronse i 2016, og har tatt seiere alle årene han har kjørt Supercar siden 2013. Det var også den sesongen han la et godt grunnlag for karrieren. Han er godt fornøyd med flere pallplasseringer denne sesongen, men mangler foreløpig en seier i årets sesong. Rallycross.no møtte Andreas nylig på Gardermoen da han prøvekjørte en bilcross bil som ble brukt i Landsfinalen sist helg. Han kunne da fortelle at han fortsatt håper på en sier i årets sesong, men inser at PSRX Volkswagen Sweden har fått et lite forsprang etter at de fikk fabrikkstøtte.

Men Bakkerud gir ikke opp, og han har vunnet flere ganger på Lohéac banen i Frankrike. Det er mange som vil være med å kjempe om seieren. Det kjøres også EM runde i Supercar og Super 1600 denne helgen med flere norske deltagere på startstreken. Se startliste i linker nedenfor her. RX2 kjører den nest siste runden i årets mesterskap og der er det franske Cyril Raymond som også ble mester i 2016 som leder i år. Han kan faktisk sikre seg sammenlagt seieren på hjemmebane denne helgen. Best av de norsk i sammendraget er Glenn Haug fra NMK Gardermoen.

Følg VM Rallycross fra Frankrike på linker nedenfor:

Lohéac - Info om bane!

VM Rallycross / VM Rallycross Facebook

RX2 / RX2 Facebook

Startliste VM Rallycross

Startliste RX2 (more info English)

Startliste EM Supercar

Startliste Super 1600

Resultater VM

Resultater RX2

Resultater EM (Supercar)

Resultater EM (Super 1600)

Livetiming (tider VM / EM og RX Lites)!

NRK1 sender søndag fra kl 14.00

FØLG NM RALLYCROSS FRA FINNSKOGEN HER!