Andreas Bakkerud sin tøffeste dag i motorsport!

I dag kom den sjokkerende nyheten om at Ford Performance USA trekker sin støtte til Rallycross VM der Andreas Bakkerud har kjørt i team med Ken Block de siste to årene. Motorsport.com omtalte i dag nyheten, og Bakkerud bekrefter selv dette i Bakkerud Life (video over). Hva som skjer videre for Bakkerud er ikke kjent i øyeblikket, men han skal fortsette å henge med Ken i Amerika. Men det ser ikke ut som Hoonigan Racing Divisjon kommer til start i Rallycross VM 2018!

Motorsporten kan være brutal, men det er bare å jobbe på videre, sier Jan Tore Brustad. Ford avslutter sin utvikling / arbeid med rallycross helt, og jobber heller ikke med noe for 2019 og videre på nåværende tidspunkt. Jan Tore Brustad som et par sesonger skrev for Rallycross.no har hjulpet Andreas helt siden 2009, og har de siste årene vært ansatt som manger. Når det gjelder Andreas må vi nå bare starte jobben med å se på hvilke muligheter som finnes innenfor neste år, sier Bakkerud´s manager.

Sebastién Loeb kjører i 2018

Samtidig bekrefter i dag Peugeot at de satser videre med Sebastién Loeb. Om de skal fortsette å samarbeide med Team Hansen er ikke offentliggjort skriver Motorsport News. Loeb som tidligere i høst satte store krav til Peugeot-støtte for muligheten til å innhente noe av Volkswagen sitt forsprang satser altså videre i 2018. Rallycross.no følger dramatikken på sin Facebook side!

SAKEN OPPDATERES NÅ!

Bestill deres aktivitet til Julebord i dag!