Alt du trenger vite om RallyX On Ice Høljes

Sondre Evjen endte på en andreplass i Østersund og fikk med seg viktige poeng i mesterskapet. Vant gjorde Oliver Eriksson, mens Cyril Raymond tok en 3. plass i sitt aller første vinterløp. Det er alikevel Ben-Philip Gundersen som leder mesterskapet sammenlagt. Han vant kvalifiseringen, og sin semifinale. Han sto i pole i finalen, men det endte i snøhaugen og brutt finale.

 LIVETIMING HØLJES

TV SENDING RALLYX ON ICE 10. FEB KL 13.00

Simon Syversen tok en noe overaskende seier i RX Academy klassen. Han gjorde et gjesteinnhopp, og tok likegodt hjem seieren etter god kjøring og fantastikse starter i både semi og finalen. Han uttalte i intervjuet etter seieren at han ikke visste om han kom til start i Høljes. For bare et par dager siden ble det klart at det var en ledig plass til Simon. Han er den eneste norske i denne klassen i helga.

Den største overaskelsen sto imidlertig 47 åringen Finn Erik Løberg for. Han utklasset stjerne Kevin Hansen og Niclas Grönholm i finalen i Speedcar som endte på heholdsvis andre og tredjeplass i finalen. Det så lenge ut til å bli dobbelt norsk da Alexander Wiik lå på en klar andreplass inntil drivakselen røk på siste runde. Grönholm passerte Wiik bare et par meter før målstreken. Aleander Wiik er revansjelysten og satser på pallen i Høljes.

De to siste rundene kjøres i Hallingdal, trykk på bilde over for mer info!

Drømmer du om å kjøre selv?