Følg VM runden i Rallycross fra Silverstone her!

Sebastién Loeb vant forrige VM runde og tok en etterlengte Peugeot seier. Det virker som Peugeot er sterke i år, da også Timmy Hansen har vist et godt tempo. Men det er fortsatt Volswagen som er et lite steg foran, og Johan Kristoffersson leder VM etter to seiere i de første løpene. Petter Solberg sprudler om dagen, og har det virkelig moro i bilen. Han ligger på en tredjeplass i samendraget kun et poeng bak franskmannen.

Her er alt du trenger vite om VM runden fra Silverstone som kjøres 26.-27. mai. RX2 deltar også på dette løpet under Speedmachine

Følg VM Rallycross fra Silverstone på linker nedenfor:

Silverstone - Info om bane!

VM Rallycross / VM Rallycross Facebook

RX2 / RX2 Facebook

Startliste VM Rallycross

Startliste RX2

Resultater VM

Resultater RX2

Livetiming (tider VM / EM og RX Lites)!

NRK2 sender søndag fra kl 15.00

Andreas Bakkerud har plukket bra med poeng i den nye Audi´n

Solberg sin eneste seier i fjor kom i England, da på Lydden Hill

5 Norske førere i RX2 denne helgen!

Ben-Philip Gundersen vant det første løpet i Belgia, og sensasjonelt var det for første gang tredobbelt norsk i denne klassen. Sondre Evjen som ligger på en 3. plass i sammendraget kun 6 poeng bak norske Gundersen ble nr 2 i løpet. Henrik Krogstad tok en sterk 3. plass i løpet og ligger som nr 4 totalt i mesterskapet. I og med at det plukkes poeng også etter de innledende kvalifisiringsomgangene er det totalt 30 poeng å ta med seg. Gundersen leder med 27 poeng, og Evjen har 21 poeng, mens Krogstad har 19 poeng.