TV2 Sumo sender live fra RallyX Nordic

Denne helgen kjøres 2. runde i RallyX Nordic i Arvika. Neste helg er årets høydepunkt for mange norske førere, men noen kjører både Internasjonale serien i RX2 og RallyX. En av disse er Sondre Evjen som ligger på tredjeplass i begge mesterskapene foreløpig. Oliver Eriksson er også revansjesugen etter en dårlig start på årets sesong i RallyX. Han leder RX2 i den internasjonale serien, så farten er til stede. Peter Hedstrøm kjørte meget bra sist, og kan være med i tetkampen om alt stemmer.

 

LIVITIMING RALLYX NORDIC

Thomas Bryntesson som vant det første løpet er en av favorittene i Supercar. Men vi skal heller ikke glemme at Oliver Solberg har et forykende tempo når han kan kjøre i tet. Ungutten mistet hode i Høljes sist, og kjørte av i kampen om en sikker pallplass. Men Solberg kan fort ta seiren i Arvika som han også gjorde i 2017. Han debuterte i en alder av 15 år, og med et år til med erfaring går det styggfort. Thomas som vant sammenlagt i fjor har tatt grepet om det i år også, men det er mange løp igjen.

POENGSTILLING SUPERCAR

Oliver Solberg feirer seieren i Arvika i fjor i sprutene regn.

LES MER OM LØPET HER, STARTLISTE OG TIDSKJEMA

I Supercar Lites tok Glenn Haug en sterk tredjeplass i 1. runde, mens Beligske De Ridder leder mesterskapet. Sondre Evjen som endte på fjerdeplass i Høljes under første runde ligger best ann av våre norske i sammendraget. Han ligger på 3. plass med 23 poeng (De Ridder leder med 30 poeng). Petter Leirhol fra NMK Valdres kom også til finalen i det første løpet, og han satser utelukkende på RallyX i årets sesong. De fleste norske førerne satser i begge serier, og skal kjøre på Lånke allerede neste.

Nytt fra denne runden er at TV Sumo skal sende live fra løpet søndag. Denne sendingen starter kl 13.30 og går på C-More i Sverige. Dermed er det mulig å få med seg dette fra Telefonen, PC´n eller TV´n på søndag.

POENGSTILLING SUPERCAR LITES