Rallycross Super-weekend på Grenland!

Denne helgen er det klart for Rallycross Super Weekend på Grenland Motorsportsenter. Det skal kjøres NM Supernasjonal på lørdag, samt Rallycross Junior Cup. Søndag er det duket for duell mellom Oliver Solberg og Thomas Bryntesson i Supercar. Bryntesson vant det første løpet, men i Arvika sist tok 16 år gamle Solberg seieren. Det blir garantert masse fart og spenning i Grenland denne helgen!

Vi har lagt ut noen linker til å følge løpet om du ikke får vært tilstede.

TV Sending TV2 Sumo fra RallyX Nordic

Ola Frøshaug låner bort sin Volvo S40 til Jonas Dalseth Jacobsen

En som ikke har hatt en optimal oppladning er NM lederen i klasse 4, Jonas Dalseth Jacobsen. Han fikk motorhavari i sin BMW tidligere denne uken, og Harstad-gutten har vært så heldig å få låne en Volvo S40 for å forsvare NM gullet i 2017. En liten test i dag er alt de har rukket å få til, men Jonas er klar. Det kjøres NM i fire klasser, les mer her om hvordan det gikk i den første runden.

Det er rekordstort startfelt i Rallycross Junior Cup i 2018, les mer på Juniorcup-RX

LIVETIDER FRA NM LØRDAG!

LIVETIDER FRA NORDIC SØNDAG!

RALLYX NORDIC (FACEBOOK OPPDATERES)

Resultater kommer her (NM)

Resultater kommer her (Nordic)

Les mer om 2. NM runde her.

Startliste NM / Rallycross Junior Cup (lørdag)

Startliste RallyX Nordic (søndag)

Publikumsinfo fra arrangør!

Info om Super-Weekend 22.-24. juni!

Oliver Solberg vant i Arvika for andre året på rad forrige runde.

Det kjøres også i Supercar Lites på søndag, og der er det Ben-Philip Gundersen som ligger best ann i sammendraget av de Norske førerne. Han ligger på en 2. plass etter to kjørte runder og har som mål å holde denne plassen. Guillame De Ridder har vært suveren, og tatt max poeng, og står med 60 totalt etter to runder. Det er flere norske førere på startstreken som har mål om å preget løpet i RallyX Nordic søndag.

Gundersen vant også den første runden i RX2 denne sesongen. Da ble det historisk trippel norsk med Sondre Evjen og Henrik Krogstad på de neste plassene (bilde over).