3. NM runden i Rallycross på Finnskogen

Denne helgen kjøres det utsatte løpet på Finnskogbanen. Etter en lang vinter med mye kulde ble den første NM runden flyttet til 7.-8. juli. Nå er hele norgeseliten i Supernasjonal samlet på Finnskogbanen til 3. NM runde i Rallycross. I tillegg kjører Rallycross Junior Cup sin tredje runde. Det har vært rekordstort startfelt i årets sesong i Juniorklasen, men også i de øvrige Supernasjonal klassene er det bra deltagelse.

SE Q4 OG FINALER LIVE HER!

Flere av førerne i klasse 2, Supernasjonal inntil 2000 ccm var også i Høljes og kjørte den aller siste TourinCar runden. Og der var det Fredrik Magnussen fra Hønefoss som strakk det lengste strået, men Siver Svardal (i ledelse på bilde over) ble Europamester i klassen. 18 åringen leder også NM sammenlagt etter to kjørte runder.

I den store klassen, over 2400 ccm er det regjerende Norgesmester som leder NM etter sine to seierer. Det er ikke overaskende at Jonas Dalseth Jacobsen står med to seiere, men før forrige runde så det mørkt ut helt til Ola Frøshaug stilte sin Volvo S40 til dispoisjon. Harstad-gutten fikk motorhavari i sin BMW, og måtte låne en bil han aldri hadde sittet i før. Nå er han tilbake i sin BMW M3. Hans Jøran Østreng ligger på en andreplass totalt i denne klassen.

LES MER OM NM RALLYCROSS HER!

Supernasjonal kjøres i fire klasser med motorstørrelse etter volum inntil 1600ccm, inntil 2000ccm, inntil 2400ccm og over 2400ccm. Les saken over for å se hvordan det har gått hittil!

Det er rekordstort startfelt i Rallycross Junior Cup i 2018, les mer på Juniorcup-RX

LIVETIDER FRA NM LØRDAG!

Resultater kommer her (NM)

Startliste NM / Rallycross Junior Cup

Publikumsinfo fra arrangør!