Råtøff 45 åring debuterer i Rallycross NM!

Monica Enerberg er ei blid dame fra toten som er glad i en rolig dag med baking på kjøkkenet, men samtidig adrenalin med fart og spenning. Denne helgen kjøres 1. NM runde i Rallycross og Monica stiller på startstreken med et "husmorbudsjett" i sin Volvo 240.

FØLG 1. NM RUNDE HER!

Hun har god ekspertise bak seg, mannen hennes er John Enerberg som i sin tid var involvert i prosjektet med Lexusen som Knut Ove Børseth tok et suverent NM gull med i 2007. Samt en Ford Fiesta som Børseth ble Europamester med litt senere i Touringcar. Han har også hjulpet Lars Øivind Enerberg, sin nevø som også ble Europamester i samme klassen.

Men Monica har ingen ambisjoner om å bli Norgesmester med det første, hun kjører for at det er fryktelig gøy. Hun har også kjørt mye i bilcross med Volvo og vært innom ofte på trening på Gardermoen Motorpark med Rallycross bilen sin. Forrige helg deltok hun også i et testløp på Gardermoen og tok en 5. plass, men nå er det NM som gjelder, og hun gleder seg enormt.

 Bli bedre kjent med Monica Enerberg i hennes førerprofil på Rallycross.no, se også flere utøvere. (PS: Dette er gratis for alle permantete NM utøvere, og vi oppdaterer fortløpende som dere sender inn info).

Oversikt over alle permantene NM førerer, dette er ikke en startliste (førere kan melde seg på enkeltrunder i tillegg).

FØLG 1. NM RUNDE HER!

Vi har laget en egen menyside på NM Rallycross, og der finner dere resultater, LIVETIMING, info om utøvere, info om arrangement (Trykk Konsmo for mer info om Konsmo). Det er ingen LIVE TV fra dette løpet, men linken ligger der for senere i sesongen. NM Rallycross kjøres med 4 klasser i Supernasjonal, med moter indeling som følger: under 1600, under 2000, under 2400, over 2400.

I tillegg kjøres det en egen klasse for førere mellom 14-21 år som heter Rallycross Junior Cup, her kan dere bli kjent med alle førerne som skal kjøre denne sesongen. Hele 20 deltagere er påmeldt til det første løpet i Konsmo denne helgen!

Over 100 førere er på meldt til det første løpet i Konsmo, les pressemelding fra NBF tidligere i uken her!