Her kan du følge VM Rallycross (R3) fra Belgia!

Denne helgen er det både NM, EM og VM i Rallycross. Andreas Bakkerud tok en tredjeplass sist runde, men jakter sin første seier på lang tid. Pål Try er tilbake hos STARD. Mattias Ekstrøm er tilbake, og kjører for JC RaceTeknik som debuterer i VM Rallycross. Dette er teamet som har driftet mange Supercar Lites biler i RX2.

Følg VM Rallycross fra Belgia på linker nedenfor:

Arrangørens hjemmeside

Spa-Francorchamps - Info om bane!

VM Rallycross / VM Rallycross Facebook

Resultater VM

Resultater EM (Super 1600)

Resultater RX2

Livetiming (tider VM / EM)!

Viasport3 sender søndag fra kl 14.00

Kevin Hansen leder VM med 56 poeng (av 60 mulige) etter 2 runder.

De har også erfring med Supercar biler i EM, deriblant annet Thomas Bryntesson. EKS er teamet som Ekstrøm selv eier, og der var det ingen flere ledige biler etter at han har solgt ut flere og drifter blant annet bilene til Bakkerud og Liam Doran. Det som er verdt å merke seg er at Niclas Grønholm desverre må stå over etter en blindtarm-innfeksjon.

FØLG 1. NM RUNDE HER!

Joni Wiman fra Finland skulle kjørt en tredjebil, men går nå inn som poengplukker i team mesterskapet i Grønholms fravær. Ellers så bytter ES Motorsport ut sin fører mot Francois Duval fra Belgia. Det skylles en uenighet mellom de to partene. Belgieren Gregoire Demoustier som kjører for Sebastien Loeb Racing er også tilbake.

Dette løpet er også 2. EM runde i Super 1600 der vi har 3 norske førere til start. Espen Isaksætre skulle også deltatt, men ble ikke ferdig med bilen. Dermed er det de tre tidligere Rallycross Junior Cup deltagerne Marius Bermingrud, Guro Majormoen og Ole Henry Steinsholt som forsvarer de norske fargene.

I RX2 klassen ble det ingen suksess for Ben-Philip Gundersen i Barcelona sist. Farten var god, men han ble utelukket fra en omgang og dermed endte Flisa-gutten uten semifinale. Nå er han sugen på revansje, og satser på å nå helt opp på pallen. Han har flere ganger bevist at han hører hjemme der, og selv om konkurransen er hard og bilene identiske er det fullt mulig!