Kjetil Larsen kjører VM og satser på show i Høljes!

Kjetil Larsen er en friskus fra Sørlandet som i fjor gjorde en ellevill satsing med full EM serie i Supercar. Han deltok i tillegg i to VM runder (Norge og Tyskland). Nå er han klar for VM runden i Høljes med leid bil av Hedstrøm Motorsport. Hans egen bil fra i fjor er solgt, men et innhopp i Høljes kjentes naturlig nå, sier Larsen til Rallycross.no fredag.

 FØLG VM RUNDEN MED LINKER HER!

Han har vært med i Hedstrøm Motorsport hele denne sesongen og vært spotter for Peter Hedstøm. Det skal han også forsøke i helgen også, i tillegg til sin egen kjøring. Kjetil Larsen har en viktig rolle i Hedstrøm Motorsport, men denne helgen er han altså sjåfør. 

Kjetil som mange ikke hadde troen på i fjor beviste at han klarte seg bra i 4-hjultrekk, og var i semifinale i den siste EM runden i Latvia. Han tok også en sterk 14. plass (2 plasser unna semi) i Tyskland under VM runden i fjor. Nå satser han på å lage show, og med sin ville kjørestil ber Rallycross.no at han roer seg litt ned - så vil også tidene bli bedre.

Han er til dels enig, men fokuset er å ha det gøy og bruke bilen alt det går i helga.

Jeg jobba hardt for dette, hver eneste dag. Det er ikke noe som har kommet gratis, derfor er det ekstra gøy å kunne vise skeptikerene at det er mulig å kunne stille til start. Jeg har ingenting å tape, vi kjører for show og en god opplevlse. Resultatet betyr ikke det meste denne helgen, det er knallhardt startfelt men vi skal gjøre så godt vi kan utpå der.

På vei til Høljes fikk han en test på 50 runder med bilen på Flisa, og da kjente han at rattrusten var borte. Sist Larsen deltok i et løp i Supercar vant han NM runden på Gardermoen, og viste et godt tempo. Det gjorde han også i Høljes i fjor da han deltok i EM runden. Men litt for vill satsing gjorde at det ikke ble noen semifinale den gangen.

Det er også planlagt at Kjetil Larsen stiller til start 11.-12. august under NM runden på Grenland Motorsportsenter. Han gleder seg til å komme til start i Høljes, og treningen starter allerede 16.20 fredag ettermiddag.