Her kan du følge VM Rallycross (R7) fra Canada!

Denne helgen er det Rallycross VM, den første runden etter ferien. Og vi nærmer oss slutten av et mesterskap som kun har 10 runder (mot 12 og 13 tidligere). Det er brødrene Hansen som topper tabellen, der yngstmann Kevin leder VM foran storebror Timmy med 6 poeng.

LIVE TV (kun kvalifiseringen)!

 Følg VM Rallycross fra Canada på linker nedenfor:

Trois-Rivieres - Info om bane!

VM Rallycross / VM Rallycross Facebook

Startliste VM Rallycross

Resultater VM

Livetiming (tider VM og ARX)!

Tidsskjema nederst i saken!

Niclas Grønholm ligger på 4. plass med to runder mindre kjørt pga sykdom.

Nærmest bak de to Peugeot førerne følger Andreas Bakkerud som var svært uheldig i Sverige sist. Bergenseren vant kvalet og ledet semifinalen da en drivaksel røyk på hans Audi S1 og han endte sist uten avansement til finalen. På de seks første løpene har vi hatt utrolige 5 forskjellige rundevinnere mot 2 i hele 2018 sesongen (der Johan Kristoffersson vant 11 løp).

Subaru har utviklet en bra bil de siste årene, og har 3 førere inne topp 5!

Denne helgen deltar også ARX som er det Amerikanske Rallycross mesterskapet. Det er gøy å se at Subaru åpenbart har utviklet en rask bil, da de har alle sine førere inne topp 5 (sammen med VM bilene) på warmup lørdag ettermiddag. De kjører i egen klasse med ARX, men kanskje kan bilene bli homolgert for fremtiden når de ser at de er såpass raske.

14 år gamle Gray Leadbetter fra USA kjører Supercar Lites i ARX2.

I Norge må vi legge til 6 timer på dette tidsskjemaet som er lokal tid Canada.

PS: Det er mulig å se LIVE TV for alle på Youtube og Facebook fra kvalifiseringen (mens finaler får i vi ikke sett pga rettigheter). Semifinaler og og finaler vises på Viasport og Viaplay.