Følg NM Rallycross fra Gardermoen!

Nå er det endelig klart for 1. NM runde i Rallycross, og Norgescup for Rallycross Junior. Det første løpet kjøres på Gardermoen lørdag og søndag uten publikum(!) Men det vil bli TV Seninger både lørdag og søndag på Direktesport via A-Media. Sendingen og løpet starter med første omgang kl 09.00 begge dager. Det er delt opp i 2 løp, der det kjøres 3 klasser hver dag.

LIVETIMING (TIDER)

RESULTATER

DIREKTESPORT LØRDAG

DIREKTESPORT LØRDAG

RALLYCROSS.NO - STUDIO

(Bilder kommer lørdag morgen, linker ligger ute).

Lørdag er det Rallycross Junior Cup, Supernasjonal klasse 2 og 4 som kjører sitt løp ferdig med finaler. Så tømmes depoet, og de andre klassene kommer inn som skal kjøre sitt løp på søndag. Da er det Supernasjonal klasse 1 og 3, samt Supercar med 4x4.

Her skal også den første Elektriske Rallycross bilen delta med Svein Bjarte Holten bak rattet. Han har ikke kjørt aktivt Rallycross på mange, mange år. Men Holten Motorsport er et hardtsatsede team, der også sønnen Åsmund gjør et comeback denne helgen. Storebror Daniel ble Norgesmester med denne bilen i fjor, men nå er det Åsmund som har overtatt denne bilen.

I tillegg til sendingene av løpet på Direktesport vil det også bli et TV Studio på Rallycross.no sin Facebook side, og allerede fredag hadde vi flere gjester innom. Videoer blir liggene ute fortløpende i pauser når vi har noe å melde fra som kanskje kan suplere det dere ser på Direktesport sine sendinger. Vi "tar tempen på førerne" i alle klasser fortløpende.

Jonas Dalseth Jacobsen var innom studio fredag kveld med Bjørn Terje Heggeli

Rallycross Junior Cup

Dette er en flott rekrutteringsklasse innen Rallycross, og flere av førerne som har kjørt denne klassen har tatt steget videre til andre klasser. Både vinneren av Junior klassen fra 2017, 2018 og 2019 stiller til start søndag i Super 1600. Det er henholdsvis Per Magne Svardal, Ole Henry Steinsholt og Trond Simen Larsen, og alle bilene er fortsatt med i "Juniorcup RX". Denne helgen stiller 21 førere til start på Gardermoen, og vi har både gutter og jenter som kan hevde seg i toppen(!)