Vi gratulerer Guttorm med dagen (Svein G)!

Published: Saturday, 17 September 2016 20:51

Svein G. Nilsen fyller lørdag 17. september 50 år, og vi gratulerer! Webmaster på Rallycross.no (Frode Skaar) har hatt gleden av å kjøre mange år med den trivlige sørlendingen. Det har alltid vært hyggelig selv om vi har kjørt hverandre av banen et par ganger. I miljøet går han bare under navnet Svein G. og alle vet hvem den blide sympatiske mannen er.

G´en står imidlertid for Guttorm!

Svein Guttorm kjøpte på slutten av 90 tallet en BMW M3 av ikke ukjente Ludvig Hunsbedt og kjørte flere sesonger med denne bilen. De to startet også sammen opp et karosseri firma der Svein G. jobbet for Hunsbedt i flere år. Svein G. gikk etterhvert over i divisjon 1 (Gruppe N) og kjørte med en Audi S2. Etter dette ble det noen år med opphold etter en relativt kostbar satsing.

I rallyløypa ble det ingen suksess ifølge Pål Try, som mener å huske han sjelden kom til mål. Han kjørte med den styggeste gulfargen man kan tenke seg, fortsetter han med latter. Try forteller videre at Nilsen kjørte med en Ford Escort Mk 4 og senere en Peugeot 306. Vi kjenner han aller best fra Super 1600 der han har kjørt den samme bilen en rekke sesonger, og Svein G. er like bli uansett resultat.

Han har også vunnet en NM runde på Momarken, den seieren kom i 2008 i NM Finalen. Pål Try berømmer Svein G. som en person som har stått på dag og natt for alle med motorsport interesse på Sørlandet. Han driver i dag et lite karosseriverksted mitt i ingenmansland i en liten garasje ifg Try. På bilen de siste 8 årene har Svein G. hatt "en sponsor", og det er Greipestad Biloppretting der han selv er eier og eneste ansatt. I år stiller han med flere sponsorer på sin bil (bilde fra NM finalen på Momarken i år).

Vi gratulerer Svein G. Nilsen med dagen i dag!