Glenn Haug vant landsfinalen i bilcross på Elverum

Bilcross kan være inngangsbilletten til motorsport og videre satsing i Rallycross. Noe både Henning og Petter Solberg er et bevis på. Deres foreldre kjørte bilcross på 80 og 90 tallet da Solberg gutta var ivrige mekanikkere. Det finnes utrolig mange dyktige bilcross førere som aldri har muligheten til å ta steget videre, men holder seg i bilcross "livet ut".

Mens andre utøvere som kjører på høyt internasjonalt nivå ikke vil slippe taket på Bilcross som f.eks Thomas Bryntesson som denne helgen deltar på Elverum med en VW Boble. Flere rallycross utøvere deltar denne helgen under landsfinalen i bilcross, også noen førere som til vanlig kjører i Rallycross Junior Cup. Vi ønsker alle deltagere lykke til gjennom dagen.

Det var til slutt Glenn Haug fra Eidsvoll som vant landsfinalen i bilcross. NMK Gardermoen føreren som om noen dager setter kursen mot Frankrike der han skal kjøre EM runden i Super 1600 vant foran klubbkompis Lasse Rud. Dermed ble det dobeltseier til NMK Gardermoen. På en tredjeplass fulgte Morten Rønning fra NMK Namdal. Nevnte Bryntesson tok en sterk femteplass i A-finalen etter at han måtte via B-finalen. Dere finner flere resultater i linken nedenfor.

LIVE RESULTATER HER!

LES MER OM BILCROSS HER!