Kenneth Kristiansen lover å ladde for fullt på Dokka!

Published: Friday, 19 August 2016 12:50

Det har vært jobbet iherdig for at Kenneth Kristiansen skal få kjørt på Dokka. Kompisene har stått på for at Kenneth ikke skal gi opp, og allerede til helga stiller Mr.Showmann opp på Dokka i lånt bil av konkurrenten Tov Kaasin. Teamet hentet bilen i Skien i går kveld, og i morgentimene har de gått over bilen og tatt service. På bilde ser vi fra venstre Kenneth Kristiansen, Erik Helgesplass og Inge Guldbrandsen som forøvrig skal kjøre selv med 240´n i bakgrunnen.

Kenneth lover å ladde på for fullt lørdag, med skal føle seg frem på tre warmup.

Mr.Showman er imponert over støtten i miljøet, han har fått tilbud om å låne ytterligere to biler det siste døgnet mot litt jobb. For dette løpet ble løsningen som nevnt over en Subaru Impreza av Tov Kaasin fra Skien. Rallycross.no var i kontakt med Kenneth på fredag og han ønsker å takke alle som har bidratt for å gjøre dette mulig. Nå stiller han til start for å være med å kjempe om en finale. Deretter får han fortsette det tunge arbeidet med brannen til uka.

 

Han inrømmer at det er mange verdier som har gått opp i røyk, men håper alt er i orden med forsikring. Som han legger til, det er ikke alt som lar seg erstatte og han tillegger at ungene var like lei seg som Kenneth selv i går etter brannen. To sju år gamle gutter mistet sine firhjulinger, og de var veldig lei seg for at de ikke kunne kjøre mer. Nå gleder alle seg til å reise på billøp på Dokka. Teamet setter kursen til Vinjarmoen på Dokka om få timer.

David Nordgård og Tov Kaasin kommer oppover med buss litt senere i kveld, det blir garantert liv og masse folk i teltet hos Subaru sjåføren som ønsker alle venner og bekjente varmt velkommen. Det har vært stor medieinteresse for saken, og Kenneth gjentar at han er veldig glad for at så mange bryr seg i en tung stund. Denne helga blir det fokus på å ha det gøy på rallycross banen.

Følg løpet live her med resultater!

Det er opprettet to støttesider på facebook, den første som ble opprettet av kjæresten Helene Lund allerede ved 6.30 tiden torsdag morgen. Kameraten André Hulbakk jobbet også intenst med å hjelpe sin kamerat i går før han i dag tidlig reiste på en planlagt bryllupsreise. Denne støttegruppen ser dere her.

Eksterne linker:

Varden (Skien)

Eikernytt / Rørt til tårer