Låner bort rallycross bilen til konkurrenten!

Published: Thursday, 18 August 2016 21:27

Tov Kaasin fra Skien låner bort sin Subaru Impreza til Kenneth Kristiansen som mistet alt sitt utstyr i en brann natt til torsdag. Rallycross.no har vært i kontakt med Kaasin som kan fortelle at bilen allerede er hentet i Grenland. Eieren av Maasik Composites, Erik Helgesplass har torsdag ettermiddag vært å hentet bilen til Kaasin. Dermed ser det ut som det blir kjøring under 4. NM runde i Rallycross på Dokka for Kenneth Kristiansen!

 

Dette viser litt om samholdet i miljøet, og Tov Kaasin ville gjerne låne bort sin Subaru. Inge Guldbrandsen som driver Auto Consult AS har også en finger med i spillet, og han har tatt på seg ansvaret med å ordne opp etter løpet dersom det skulle skje noe med bilen. Inge Guldbrandsen deltar selv i NM runden i klasse 3.

Tov Kaasin og David Nordgård, begge fra Skien reiser til Dokka fredag for å bistå gjennom helgen. Andre Hulbakk som kordinerer støttegruppen på facebook er veldig glad for at denne muligheten byr seg, og at miljøet står sammen om å få showmannen tilbake på arenaen allerede til helga. Han vet at det kreves en langsiktig jobb, men det er godt å kunne nyte helgen før hverdagen er tilbake.

David Nordgård har også tatt på seg lakkering av eventulle skader. Dermed har gutta i Maasik Composites, Auto Consult AS og nevnte Nordgård lovet at Kaasin ikke skal få angre på at han låner bort sin Subaru Impreza. Nå mangler det bare noen skikkelige dekk på vogna, så drømmen er jo at noen vil bidra med det også slik at Kenneth har de beste forutsetninger, avslutter Kassin.

Kenneth Kristiansen, også kalt MR.Showman setter utrolig stor pris på støtten han har fått i dag. Han er veldig glad og nesten litt i sjokk over den massive støtten og han gleder seg til å sette seg bak rattet på Subaru´n til Kaasin.

Vi oppdaterer fredag efta med en ny "gla´ sak", følg med på Rallycross.no

Følg løpet live her med resultater!