Norsk dominans i RallyX Nordic på Strängnäs

Under den tredje runden i RallyX Nordic ble det tredobbelt norsk. Aller øverst på pallen kunne Frode Holte juble for sin første seier i Huyandai I20. Som om ikke dette skulle være nok kjørte Jarle Nytræ hans gamlebil inn til andreplass, og tok sin aller første pallplassering. Begge kjører for Circle X som er dannet av sistnevnte. Alexander Hvaal tok tredjeplassen under runden i Strängnäs. Thomas Bryntesson endte på en tredjeplass i RX Lites som ble vunnet av Tobias Brink fra Sverige.

Simon Olofsson som imponerte stort med seier under løpet i Høljes fortsatte der han slapp. Olofsson tok andreplass i RX Lites. I tillegg til Bryntesson var det også en nordmann til i finalen. Sondre Evjen som hadde en travel uke reiste rett fra fjerdeplass i RallyX Nordic til landsfinalen i bilcross å Gol for juniorer. Evjen vant landsfinalen på hjemmebane foran Marius Bermingrud som kjører Rallycross Junior.

Kevin Eriksson leder fortsatt RallyX Nordic sammelagt etter to seiere tidligere og fjerdeplassen i Strängnäs. Alexander Hvaal ligger best ann av de norske i sammendraget, han ligger på en 3 plass i Supercar. Thomas Bryntesson som også har to seiere i år leder RX Lites. Det ble også kjørt en tohjulsdrevet klasse, inntil 2400 ccm der Philip German som til vanlig kjører TourinCar med sin Ford Fiesta vant. Se øvrige resultater her!

PS: Til helga kjøres det VM runde i Canada og NM runde på Flisa, vi oppdaterer med nyttige linker torsdag. Følg med på Rallycross.no fremover, flere saker kommer!