Rallycross.no ønsker alle en riktig god sommer!

I første del av sesongen har vi bygd opp Rallycross.no og laget endel artikler med masse nyttige linker i forkant (også aktuelle etter) av løp. Det har blitt kjørt to NM runder i Rallycross og seks VM runder der vi har fått tre norske seiere (to til Andreas Bakkerud og en til Petter Solberg). Mattias Ekstrøm leder VM sammenlagt etter sine tre seiere, men kampen er definitivt ikke avgjort. Nå er bilene på vei til Canada med båt der den 7. VM runden går 5-6. august. Bilde er fra da bilene ble fløyet fra Canada til Lånke i fjor.

Dette er også den samme helgen som NM starter opp etter sommerpausen (Foto: NBF / Rune Johannesen). Det første løpet i NM etter ferien, den 3. NM runden kjøres på Finnskogbanen som ikke har arrangert NM i Rallycross siden 2009. Mange husker kanskje at lynet slo ned i 2008. Roger Bjørklund som den gang også var med i arrangørstaben fikk seg et kraftig støt gjennom kroppen, men han stiller som vanlig opp like blid når det skal arrangeres billøp i KNA Solør Motorosport. Denne gang er Bjørklund løpsleder, og han håper mange tar med seg bilene sine og møter opp til 3. NM runde 6.-7. august. Les mer om arrangementet her!

Supernasjonal kjøres i fire klasser med NM status, og resultatene finner dere her etter to kjørte runder. I tillegg kjøres det egen Rallycross Junior Cup der Marius Bermingrud leder etter to runder (link til poengstilling). Det kjøres også EM Rallycross i flere klasser der vi blant annet har Ben-Philip Gundersen som leder i TouringCar og Tord Linnerud som ligger på andreplass i Supercar. Neste EM runde kjøres i Frankrike (se oversikt her, kun Super 1600 kjører EM i Frankrike).

Tips gjerne Rallycross.no om saker i innboksen på vår Facebook side eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. !