Endelig klart for VM Rallycross i Høljes!

Kan noen true denne trioen på Høljes, eller skal det bli Mattias Ekstøm som tar sin tredje strake VM seier på hjemmebane. Svensken leder nå VM med 5 poeng på Petter Solberg etter tre seiere i året sesong. Timmy Hansen som var ført over målstreken i fjor er nok rimelig revansjsugen på seier i Høljes til helga. Men flere "kanoner" er klare til kamp, blant annet Andreas Bakkerud som vant på Lånke sist det var VM runde.

Eller kan Bakkerud og Hoonigan Racing med Ken Block ta sin andre seier for året. Andreas Bakkerud imponerte stort på hjemmebane under den forrige VM runden der han tok rent bord med seier i alle fire kvalifiseringer, semifinalen og finalen. Nedenfor kan dere se noe av dramatikken fra 2015 der Timmy Hansen passerer Mattias Ekstrøm i aller siste sving. Men Hansen blir "plassert ned" av dommerne, og Ekstrøm fikk tildelt seieren.

2 stk videoer - link  +

Se hva Petter Solberg mener om Høljes:

Video Petter - link

Petter Solberg gleder seg til VM runden i Høljes, men det er ikke bare han som ser frem til å kjøre foran 50.000 tilskuerer (er ventet det i år, var ca 40.000 i 2015). Mange EM førere får gleden av å delta da denne runden innhar alle klassene. Hæljes er faktis årets eneste arrangør som har alle klasser, og kjøringen starter allerede på fredag. Startlister og oversikt over norske deltagere kan dere se her!

Følg VM Rallycross in Høljes på linker nedenfor:

Radio fra Høljes

Arrangørens egen hjemmeside"!

Høljes - Info om bane!

VM Rallycross / VM Rallycross Facebook

RX Lites / RX Lites Facebook

Resultater VM

Resultater RX Lites

Resultater EM (Supercar)

Resultater EM (Super 1600)

Resultater EM (Touring Cars)

Livetiming (tider VM / EM og RX Lites)!

NRK sender søndag fra kl 13.45

Sammelagt stilligen i VM med to nordmenn topp 5:

Se Standings alle klasser her (midt på siden, velg klasse)