Ekstrøm leder VM etter fire runder!

Svenske Mattias Ekstrøm leder VM etter fire runder. Med sin tredje seier på rad denne sesongen ser det ut til at han blir å regne med i sammendraget. Desverre er det en runde som kommer til å kolidere med satsingen i  DTM (Estering, Tyskland i Oktober). Petter Solberg kjørte inn til en ny pallplass, den tredje for året og Solberg er den eneste som har vært i samtlige finaler denne sesongen.

Andreas Bakkerud var i finale på Lydden Hill, men endte på en sjette plass. Bakkerud ligger på sjetteplass sammelagt, legg også merke til at Sebastien Loeb tross dårlig poengsanking på Lydden Hill fortsatt kan kjempe om medalje i VM Rallycross 2016. Den neste runden er på Lånke i Stjørdal 11.-12. juni der det er ventet masse norske fans på hjemmebane som også inngår med EM runder i SuperCar.

RX Lites med fire nordmenn i finalen

Thomas Bryntesson var igjen best av de norske førerne, men vinneren fra de to første runden måtte kjempe etter tekniske problemer denne helgen. Det var Simon Wågø Syversen (bilde) fra Hamar var best etter kvalifiseringen, men i semfinalen slo Bryntesson tilbake og sikret seg et godt startspor i finalen. I finalen var det til slutt franske Cyril Raymond som vant foran Bryntesson. Joachim Hvaal som hadde to pallplasser på de to løpene før endte på fjerdeplass. Simon Wågø Syversen og Sondre Evjen tok de neste plassene i finalen.

Glenn Haug var eneste norske deltager i Super 1600 på Lydden Hill. Han kjører i privat team med en bil som ikke skal henge med på de raskeste banene i europa. Glenn Haug overasket med semifinale på regn i Portugal, men denne helgen ble det 20. plass og ingen semifinale. Den neste runden er EM runden på Høljes for Glenn Haug.