Bryntesson snudde alt på hodet!

Etter seier og full pott (maks poeng) på Hockenheim har det denne helgen gått litt trått for den tallentfulle svensk-norske ungggutten. Han har ikke kommet godt ut i sine heat og i tredjeomgangen rullet han også sin RX Lites bil rundt på taket. Men unggutten kom tilbake og snudde alt på hode og tok sin andre strake seier for året og leder sammenlagt med 56 poeng. Joachim Hvaal endte på en flott tredjeplass.

 

Seierspallen med Thomas Bryntesson, Simon Olofsson og Joachim Hvaal

Sondre Evjen har denne helga kjørt veldig bra, men ble presse ut av Raymond i finalen. Evjen sto i pole i finalen etter å ha vunnet kvalifiseringen og semifinalen. Evjen som er debutant denne sesongen i RX Lites imponerte denne helgen og var på vei mot en pallplass. Cyril Raymond ble utelukket for påkjørselen, men det hjelper desverre Evjen lite denne gang.

En annen nordmann som imponerte var Simon Wågø Syversen som satt bestetid i første omgang foran Bryntesson. Simon kjørte bra gjennom hele helgen men pungterte i selve finalen og måtte etterhvert bryte finalen. Men nå ser det ut som vi har fire nordmenn som kan være med å kjempe helt i toppen i RX Lites utover sesongen. Det skal kjøres sju løp i denne serien der vinneren får et løp i Supercar under VM runden på Estering.

Se stillingen i RX Lites her!