Info om Rallycross.no

Rallycross.no har snart 2 millioner sidevisninger siden mai!

Rallycross.no er drevet på dugnad i flere år tidligere. Vi har nå tilegnet oss egen kompetanse til å drifte denne websiden uten ekstern bistand. Derfor har vi kunnet lagt endel arbeide i nytt design og mer innhold for 2016 sesongen. Vi håper å få med oss annonsører og sponsorer fra 2017 -og med enormt gode besøkstall til å være en nyhetsside om Rallycross håper og tror vi det er et godt tilbud til dere lesere og følgere der ute!

Frode Skaar som er webmaster har selv mange års erfaring fra Rallycross og har blant annet konkurrert mot Andreas Bakkerud og Alexander Hvaal i Super 1600 med en Citroën Saxo. Vi har også vært i miljøet i over 20 år gjennom Skaar Racing Team der brødrene Atle og Frode har vært med på mange spennende oppdrag. Som blant annet TV innspilling med Golden Goal, Zebra Grand Prix, Dansken & Finger´n samt utleie av Rallycross biler til tre forskjellige utøvere.

Rallycross.no skal skrive om norsk og internasjonal rallycross. Målet vårt er at flest mulig skal bruke Rallycross.no. Vi liker å skrive egne nyheter, og legger ikke vekt på pressemeldinger fra utøvere. Men Rallycross.no trenger tips om gode og aktuelle saker. Dere må også huske på at vi ikke har noen jornualistisk bakgrunn, og Frode spøker ofte med at han lider av dysleksi. Så noen skrivefeil i kampens hete får dere bare tåle!

Frode er også den med mest Rallycross kommentering de siste 10 årene i Norge, han har jobbet for NRK og Viasat mellom 2008-2015 som ekspert og hovedkommentator. I år har vi prioritert å bygge opp Rallycross Junior Cup som har fått egen TV-Sending i 2016. Rallycross.no har også tatt veldig mye av tiden i år, derfor satser vi på å selge annonser og reklame så driften blir like bra de kommende årene.

Besøk gjerne Skaar Racing Team som eier Rallycross.no!